dilluns, 5 de desembre del 2016

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ DAVANT ELS RISCOS D'HIVERN

Benvolguts, benvolgudes,

Des de Protecció Civil iniciem un any més la campanya de sensibilització davant dels riscos d’hivern: nevades i glaçades, allaus, onades de fred, ventades, i prevenció d’intoxicacions i d’asfíxies per ús incorrecte de calderes i escalfadors.

Aprofitem per informar-vos que aquesta tardor s’ha modificat el pla INUNCAT, tal i com consta en el document de campanya que podeu consultar a la nostra web:


Ens complau també presentar-vos la nostra nova pàgina web infantil, en la qual la nostra mascota de Protecció civil explica els consells de prevenció als més petits. Hi podeu trobar ja algunes activitats i contes i que anirem ampliant amb informació sobre els diferents riscos.


Alhora, volem posar èmfasi en conscienciar la ciutadania de la necessitat d’adoptar mesures de prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions i cases aïllades durant l’hivern, per preparar l’entorn immediat dels residents i comptar amb una més gran seguretat durant l’estiu.

Us posem a l’abast els consells d’autoprotecció davant els riscos d’hivern en diferents idiomes, així com material divulgatiu i falques de ràdio per emetre a les emissores locals si ho considereu adient i que podeu descarregar a través dels següents enllaços de la nostra web:


També trobareu a la web els resums tècnics sobre el risc de nevades i d’allaus i sobre els corresponents plans Neucat i Allaucat per facilitar-vos la preparació  de les accions de campanya derivades de la vostra planificació municipal.

Per a qualsevol informació addicional o suggeriment, o si necessiteu suport per engegar alguna acció de sensibilització, podeu contactar amb els nostres serveis tècnics  a través de l’adreça de correu: sensibilitzacio.protecciocivil@gencat.cat. Recordeu que trobareu informació de forma continuada en el Facebook  i el Twitter @emergenciescat de la Direcció General.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada